MOBILITATS FP 2022

JOBSHADOWING

CROSSING BORDERS OF EUROPE III 2019-1-ES01-KA116-061375

Riga, Letonia

Març, 2022

Els nostres companys José A. Alcántara i Mª Dolors Querol s’han traslladat a Riga a fer una mobilitat jobshadowing a l’Escola de Hosteleria i Turisme, en el marc del Programa Erasmus +

Haapsalu, Estònia

Març, 2022

Les nostres companyes Bàrbara Adrover i Sarah Alonso aquest març s’han desplaçat fins a Haapsalu a Estònia per conèixer un nou soci el Haapsalu Kutsehariduskeskus i aprendre sobre el sistema de Formació professional a aquest país i com desenvolupen els seus projectes Erasmus+. La visita ha estat molt enriquidora.

Norrköping, Suècia

Maig, 2022

Les nostres companyes Marta Esteve i Raquel Pons han anat a Suècia a conèixer l’institut Norrköpings Lärlingsgymnasium i aprendre sobre el seu sistema educatiu i el funcionament dels projectes Erasmus. Tota una experiència.

Mobilitats de l’alumnat

Asti, Itàlia

Abril, 2022

Els alumnes de Grau Mitjà de Cuina i Pastisseria Sandra Martínez i Lucas León, així com el nostre alumne Alex Suau de Grau Mitjà de Gestió Administrativa han realitzat les seves pràctiques formatives a Asti Itàlia, gràcies a la col·laboració del nostre soci la Agenzia Di Formazione Professionale Delle Colline Astigiane

Vicenza, Itàlia

Maig, 2022

Un grup d’alumnes de FP Bàsica de Cuina i Restauració han fet les seves pràctiques a diferents restaurants i hotels de Vicenza a Itàlia. Ha estat una experiència inoblidable per a tots!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s