Entrega Carta VET- Jornada Informativa Anual Eramus+ 2019 FP

Dtj7jp8W0AA5DGb.jpgEl dia 4 de desembre a les Jornades Informatives Anuals Eramus+ 2019 de Formació Professional, la Directora General del SEPIE ,Coral Martínez Iscar, ens va entrega personalment de la Carta VET.

Aquesta carta és un reconeixement a la qualitat i la eficiència en la gestió de projectes de Formació Professional (KA102), representa una garantia davant els nostres socis i ens permet accedir-hi a la sol·licitud de nou finançament mitjançant un formulari simplificat.

Només 20 institucions de tota Espanya varen rebre aquest distintiu i actualment tan sols 89 centres de Formació Professional ostenten la carta VET.

A més, vàrem tenir la oportunitat de participar a la taula rodona sobre «ERASMUS+ com a eina d’inclusió» en la que vàrem explicar la nostra experiència positiva com a pioners a les Balears en apropar el programa Erasmus+ a la Formació Professional Bàsica.

IMG-20181204-WA0039

Va ser una experiència molt positiva que compartirem amb altres coordinadors de les Illes que també assistiren a les Jornades anuals de difusió del nou programa Erasmus+ 2019

 

IMG-20181204-WA0035.jpg

Víctor Arjona Borrallo

Coordinador Erasmus+ IES Calvià

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s