Job Shadowing AFP Colline Astigiane

Al llarg d’aquesta setmana, entre els dies 18 i 22 de març, hem tingut l’oportunitat de compartir impressions amb els nostres companys de l’AFP Colline Astigiane gràcies a haver-hi participat en l’organització d’un jobshadowing.

FOTOS PROYECTO EMOCIONAL

Un grup de 3 professors de diferents especialitats ; Ivan Cussoti de Cuina, Andre Galeri de Sala i na Paola Baldo d’Orientació Professional varen compartir experiències amb diferents professors del centre i intercanviaren experiències i punt de vistes del nostre sistema educatiu i l’italià.

A més, n’Ana Belén Carmona els va explicar els principals trets del nostre projecte emocional, es varen mostrar molt interessats i els va semblar una iniciativa molt innovadora. (Adjunt trobareu el tríptic que ens va facilitar n’Ana Belén per facilitar la informació als nostres socis italians)

 

La visita va finalitzar el divendres dia 22 de març, dia que celebrarem la II Jornada de Portes a Obertes a empreses i a on també els vàrem convidar perquè participessin en aquest dia tan especial.

IMG-20190319-WA0004.jpg

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s