Jobshadowing – Norrköpings – Suècia

Entre els dies 14 i 18 de maig els professors de Formació Professional Juan A. Martín Haces i José Ángel Lozano, conjuntament amb els caps d’estudis Enrique Sánchez i Marga Miralles, varen tenir l’oportunitat de gaudir de la seva primera experiència Erasmus+, gràcies a un jobshadowing organitzat per l’institut Norrköpings Lärlingsgymnasium a Suècia.

Al llarg d’aquests dies, tingueren la possibilitat de conèixer la seva escola, aprendre metodologies de treball, visitar empreses i conèixer a altres professors amb els que malgrat la distància que ens separa compartim la inquietud de millorar un sistema educatiu i el procés d’ensenyament i aprenentatge.

És per aquest motiu que volem agrair des de l’IES Calvià a Anna Thor, Jonas Kindstedt i a tot l’equip involucrat en el projecte Erasmus+, el temps dedicat en preparar aquesta magnífica visita que va resultar vertaderament profitosa i enriquidora.

Esperem poder continuar reforçant els llaços entre aquestes escoles en el futur a través dels projectes que poc a poc anem gestant.

Salutacions,

Víctor Arjona Borrallo

Coordinador Erasmus+ IES Calvià.

«Between the 14th and the 18th of May, the professional training teachers Juan Antonio Haces and José Ángel Lozano, and the heads of studies Enrique Sánchez and Marga Miralles, had the opportunity to enjoy their first Erasmus + experience, thanks to a jobshadowing organized by the Norrköpings Lärlingsgymnasium in Sweden.

Throughout these days, they had the chance to get to know their school, learn new working methodologies, visit companies and meet other teachers who, despite the distance , share the same concerns of improving the educational system.

It is for this reason that IES Calvià thanks  Anna Thor, Jonas Kindstedt and the whole team involved in the Erasmus + project, the time they have spent preparing this magnificent visit that was truly profitable and enriching.

We hope to continue reinforcing the ties between these schools in the future through the projects that we are gradually planning.

Best regards,

Víctor Arjona»

 

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s