Presentació Programa ERASMUS+ Cicles Formatius

L’IES Calvià promou projectes de mobilitat per aproximar la dimensió i la realitat europea, en els seus àmbits educatius i productius, als ensenyaments de formació professional. Per aquest motiu, des del curs passat i des d’aquest curs 2016-2017, l’IES Calvià gestiona el seu propi projecte de mobilitat finançat per la UE

L’objectiu és oferir l’oportunitat als nostres alumnes de realitzar estades formatives de qualitat en empreses europees i que aquestes siguin reconegudes com a part del mòdul de FCT.

Per aquest motiu el coordinador del projecte Erasmus+, Víctor Arjona, juntament amb la cap d’estudis Silvia López varen presentar el passat 23 d’Octubre el programa Erasmus+ a tots els Cicles Formatius.

A més, Maria Arraga, beneficiària d’una beque Erasmus+ de Grau Superior, va compartir la seva experiència amb tots els assistents.

 

 

Un comentario Agrega el tuyo

 1. Manuel Morales dice:

  La semana pasada estuve en Finlandia con el programa Erasmus + y la experiencia fue fantástica. Nos trataron super bien en el instituto y en la ciudad. La gente es encantadora.
  Las instalaciones son excepcionales. Disponen de la maquinaria más moderna y los ratios profesor / alumno ideales para el aprendizaje.
  Como europeos que somos animo a todo el mundo a moverse por Europa ya que te enriquece personal y profesionalmente.
  Muchas gracias a la organización del centro IES Calvià

  Me gusta

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s