Convocatòria Job Shadowing professors CFGM (Itàlia)

cofinanciado

Bon dia,

S’informa als professors de Cicles Formatius de la Convocatòria d’ajudes Erasmus+ Formació Professional de Grau Mitjà, PROJECTE EUROFP BALEARS III 2017-2018 (2017-1-ES01-KA102-037681)  per a realitzar mobilitats per a professors de jobshadowing promogudes pel Consorci de la Conselleria d’Educació.
La durada de l’estada formativa serà de 5 dies ,del 9 al 13 de maig de 2018 (dates provisionals).Els país de destinació serà Itàlia, la DGFPFP i el Ministero Dell’istruzione dell‘Università e della Ricerca, Ufficio Scolastico Regionale per la Toscana i Ufficio IX Ambito Territoriale di Lucca e Massa Carrarahan organitzat un job shadowing per 35 professors i personal de la DGFPFP a centres d’FP d’Itàlia.

Trobareu més informació al document adjunt

Convocatoria conselleria jobshadowing curs 2018.

Salutacions,

Departament Erasmus+ IES Calvià.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s