Estada Pere Font a Itàlia Erasmus+ KA103

El nostre alumne de Grau Superior ha desenvolupat les seves pràctiques formatives a Itàlia.

Aquestes són algunes de les seves impressions:

«Aquestes pràctiques han estat una oportunitat per fer una verdadera immersió, que m’ha permès conèixer una altra cultura, un nou idioma i la gastronomia de la regió italiana del Piemont. Aquesta regió compta amb una forta tradició agrícola, vinícola i gastronòmica, que intenta sobreviure en el context de globalització actual, que per altre costat no és una cosa nova especialment dintre de la zona nord d’Itàlia. »

La integració ha estat molt bona, m’han fet sentir en tot moment com un membre més de l’empresa, he participat en les diferents reunions de feina, han volgut saber el meu parer i la meva opinió s’ha tingut en compte a l’hora de prendre les decisions. En tot moment m’he sentit molt bé en una ambient caracteritzat per fortes puntes de feina.

Aquesta regió té molta riquesa en general, i en especial en art i cultura. En el món de la restauració també destaca en productes locals, productes Eco de l’Europea-DOP (origen protegida) i IGP (indicació geogràfica protegida). Els ingredients són de qualitat, es menja bé, es vesteix bé, es fa molta feina, i la gent és alegre i educada.

Al restaurant s’aprèn a organitzar-se, a mantenir el ritme de feina i a descansar i cuidar-se. Un dels factors vitals per la permanència dintre d’aquest món és la proximitat del lloc de feina al lloc de descans. Una distància curta de minuts facilita l’adaptació als torns de feina i la possibilitat real de descansar i de sobreviure mantenint un equilibri entre el dormir, la feina i l’activitat lleure o esportiva»

 

Pere Font, Alumne Grau Superior Direcció de Cuina.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s