Estada Ana Vallori a Alemanya Erasmus+ KA103

La nostra estudiant de Grau Superior d’Administració i Finances Ana Vallori ha desenvolupat les seves pràctiques formatives a Alemanya.

Aquí teniu algunes impressions:

«En aquestes pràctiques he après noves paraules en alemany del àmbit empresarial i les diferencies de com canvia el llenguatge utilitzat en les relacions internes i en les externes.

Per una altra banda, he vist que els treballadors no necessàriament s’han de trobar en el mateix lloc físic per dur a terme una bona feina, d’una manera organitzada i compenetrada.

He vist les dificultats amb les que et trobes volent dur a terme el projecte que el meu tutor té en ment i arribar al punt de treure rendibilitat al negoci.

He après noves funcions del programa Excel i a seleccionar i editar imatges per a fer la pàgina web més fàcil i accessible per a futurs clients.

Realitzar unes pràctiques a un altre país sempre és un punt positiu per afegir al curriculum vitae.

La utilitat principal és dur a la pràctica tot allò après a les aules del institut i, en la meva opinió, això s’ha aconseguit. Majoritàriament en el àmbit del recursos humans i de les relacions amb els stakeholders, que era la part que durant el curs havia despert un major interés per la meva part.

Que se te doni la oportunitat de veure com es treballa i viu a un altre país europeu me pareix una experiència molt interessant. No només aprens una altra forma de fer les coses sino que també veus a què dediquen el seu temps lliure.

 

Segur que tot aquell que hagi participat en el programa Erasmus+ recomana la experiència, i així ho faig jo també. Trob que és una oportunitat única de fer una petita immersió en la vida a un país estranger que s’ha d’aprofitar en aquest moment perquè quan un comenci amb la vida laboral seria, no es podrà fer. Tot el que sigui sortir de la zona de confort mos enriqueix molt, en especial en el àmbit personal. I a la fi, mos fa adonar-nos que, encara que al país d’acollida tenen coses que es podrien prendre com a exemple, aquí és on millor es viu.»

Grau Superior d’Administració i Finances, Ana Vallori

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s