CARTA VET / VET CHARTER

A principi del mes de setembre l’institut IES Calvià va obtenir la carta VET. Aquest ha estat un reconeixement per part del programa ERASMUS+ a la gestió eficient dels darrers tres projectes que han involucrat la Formació Professional de Grau Mitjà.  Dos dels projectes són propis i a l’altre hem participant com a membres del Consorci del Govern de les Illes Balears.

L’obtenció de la carta VET ens permetrà assistir a les Jornades «TCA Internationalization Strategies» que es celebraran entre el 30 de setembre i el 3 d’Octubre. A aquestes Jornades assistirem com a ponents i explicarem davant uns 70 assistents que representen a més de 12 països, la nostra Estratègia d’Internacionalització i les passes que hem hagut de seguir per tal d’obtenir la carta VET.

Carta VET.jpg

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s