Assistència a les Jornades «International Strategies in VET «

Del 30 de setembre de 2018 al 3 d’octubre de 2018, vam participar a aquesta TCA (Activitat de Cooperació Transnacional) amb la participació d’uns 60 professionals europeus de l’àmbit de la Formació Professional i representants de diverses agències nacionals Erasmus +.

El principal objectiu era millorar l’estratègia d’internacionalització en institucions amb experiència en gestió de projectes en el marc de les accions KA102 i KA116.

Gràcies a la recent consecució de la «Carta VET», l’institut IES Calvià va gaudir de l’oportunitat de participar com a ponent, compartint així amb la resta dels  socis europeus la nostra experiència en gestió de projectes Erasmus+, mostrant especial atenció a l’estratègia d’Internacionalització i a les passes que hem realitzat per tal d’obtenir la carta VET.

 

Aquí teniu també algunes fotos de les jornades:

 

Silvia López López

Víctor Arjona Borrallo

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s