Presentació Programa Erasmus+ Cicles Formatius

 

El passat dia 24 d’Octubre vàrem realitzar la presentació del programa Erasmus+ destinada als alumnes de cicles de Grau Mitjà i FP Bàsica.

A més convidàrem als pares d’Alberto Gutierrez, Juan i Adelaida ja que vàrem fer entrega al nostre alumne d’un diploma com a reconeixement per la feina realitzada durant la seva mobilitat Erasmus+ el curs passat.

Vàrem mostrar també agraïment als seus professors acompanyants, Jesús Martínez, Luciano Jiménez i na Gaël Thyus que varen fer possible que la experiència fos especialment positiva per a tothom.

En acabar tinguérem l’oportunitat d’intercanviar unes paraules amb els pares d’Alberto i comentar quina va ser la valoració que feren de l’experiència.

¿Cómo valoran la movilidad?IMG_7049

Es una experiencia que les permite adaptarse a nuevos entornos lo cual es fundamental para el momento en que tengan que enfrentarse buscar un trabajo. En general, consideramos que la experiencia ha sido muy positiva.

¿Recomendarían la experiencia?

Sí, al principio como padres, tuvimos ciertas inquietudes pero el hecho de saber que estaría arropado por el equipo de profesores nos infundió tranquilidad.

A fin de cuentas,nosotros les ponemos las alas y ellos son los que tienen que volar.

 

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s