PUBLICACIÓ LLISTES ALUMNES SELECCIONATS ERASMUS+ KA116 / KA103 CURS 2019-20

IMPORTANT: El següent són llistat provisionals, extrets del procés de selecció realitzat segons les bases de la convocatòria. Els alumnes no seleccionats queden en llista d’espera. En qualsevol moment, l’equip educatiu pot intervenir per canviar els alumnes beneficiaris de les beques basant-se en criteris com l’assistència, el rendiment acadèmic i qualsevol altre que pugui afectar al correcte aprofitament de la beca.

D’acord amb la convocatòria publicada, els aspirants tenen un període de 24 hores per reclamar. En qualsevol cas, es convoca a tots ells a l’aula 205 de l’edifici B de l’IES Calvià el divendres 20/12/19 a les 13:00 hores, a fi d’aclarir qualsevol dubte dels candidats.

LLISTAT PROVISIONAL GRAU MITJÀ/ FP BÀSICA K116

LLISTAT PROVISIONAL GRAU SUPERIOR / KA103

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s