PUBLICACIÓ LLISTES PROFESSORS SELECCIONATS ERASMUS+ KA101 CURS 2019-20

IMPORTANT: El següent és un llistat provisional, extret del procés de selecció realitzat segons les bases de la convocatòria. El professorat no seleccionat queda en llista d’espera. En qualsevol moment, la comissió d’Erasmus+ pot intervenir per canviar el professorat beneficiari de les beques basant-se en criteris com baixes, malalties o la impossibilitat de combinació de dates de viatge, entre altres motius.

D’acord amb la convocatòria publicada, els aspirants tenen un període de 24 hores per reclamar. Ja que avui és divendres, les reclamacions seran vàlides fins dilluns a les 14:00. Els resultats es publicaran a la pàgina web de l’Institut, a l’apartat dedicat al programa Erasmus +. També trobareu el llistat al suro de la sala de professors i al passadís, al suro de notícies.

LLISTAT PROVISIONAL PROFESSORS KA101

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s