Procediment de selecció Projecte Erasmus+ 2020-1-BG01-KA201-078992

Ver las imágenes de origen

Bon dia,

Vos adjuntam documentació relativa al projecte Erasmus+ 2020-1-BG01-KA201-078992 «Violence is pernicious everywhere», dirigit a professors d’ESO i Batxillerat. Es tracta d’un projecte que es desenvoluparà durant dos cursos, aquest i el següent. Una institució de Bulgària és la coordinadora i participen centres de França, Portugal, Turquia  i Espanya. El projecte pretén estudiar els diferents tipus de violència a les aules, assetjament, bullying, etc. mitjançant una sèrie de formacions, enquestes i activitats que podeu consultar a la convocatòria.Des de la comissió

Erasmus vos convidam a participar i formar part de l’equip que posteriorment haurà de transferir els coneixements adquirits a la resta de la comunitat educativa.L’únic que heu de fer, si estau interessats en formar part del procés de selecció, és llegir la convocatòria adjunta i emplenar el formulari al que podeu accedir mitjançant el següent enllaç:

https://docs.google.com/forms/d/1QvlA37Adb7-P9vs-Ef7BiOZLB68QmDzwQ5RmybcnUDE/edit?usp=sharing


Ens posam en marxa amb el projecte Erasmus, amb l’esperança de reprendre les activitats que varen quedar posposades per la pandèmia… Hi ha moltes beques que podran gaudir alumnes i professors. Esperem que tot flueixi… «like the water».

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s